Ambulanceredder

Som ambulancebehandler er du med i allerforreste række, når der er brug for akut sundhedsfaglig og livsnødvendig hjælp. Du får et intenst job, hvor du kommer til at bruge din faglighed og din evne til at skabe fokus og ro for patienterne og sikre, at de kommer mest muligt stabile til hospitalet, hvor dine sundhedsfaglige hospitalskolleger tager over.

Som ambulancebehandler i Den Præhospitale Virksomhed i Region Nordjylland arbejder du tæt sammen med dine kolleger i ambulancen, akutlæger, paramedicinere og vagtcentralen om at give den bedst mulige akutte hjælp til de nordjyske borgere og besøgende.

Når du er uddannet ambulancebehandler, er der gode muligheder for job og senere videreuddannelse til for eksempel paramediciner

For at blive ambulancebehandler skal du bestå en optagelsesprøve. Du kommer til at arbejde på forskellige baser i Region Nordjylland, mens skoleperioderne foregår i Esbjerg. Det er muligt at bo på skolen. Det tager 3 år og 8 måneder at bliver ambulancebehandler.

Vælger du en karriere i uniform i Region Nordjylland, finder vi sammen ud af at gøre dig til den bedst mulige kollega og medarbejder.

Se mere om Den Præhospitale Virksomhed på dpv.rn.dk og om uddannelsen på – Bliv uddannet ambulancebehandler