SAK – Lægesekretær

Sundhedsadministrativ koordinator (SAK) er en ny uddannelse, der har erstattet uddannelsen til lægesekretær. Som SAK i Region Nordjylland er du ofte den første, patienterne møder, både på gode og dårlige dage for patienterne. Du byder velkommen og siger farvel og er utrolig vigtig for, at patienter og pårørende føler sig godt taget imod.

Du er også vigtig i det tværfaglige arbejde på en afdeling, hvor du har tæt samarbejde med alle øvrige faggrupper. Du er med til at sikre korrekt journalskrivning, tidsbooking, bestilling af forskellige prøver og undersøgelser og generel koordinering på afdelingen.

Du kan læse til sundhedsadministrativ koordinator i Aalborg. Det tager 2,5 år og i løbet af den tid kommer du flere gange i praktik hos både os. De praktikker er meget vigtige for din uddannelse og for at snuse lidt til den virkelige verden. Vi tager din praktik seriøst og ønsker, at du kommer dygtigere tilbage til skolen efter din praktik.

Vælger du en karriere i uniform i Region Nordjylland, finder vi sammen ud af at gøre dig til den bedst mulige kollega og medarbejder.

Læs til sundhedsadministrativ koordinator på 2.5 år på UCN